Lessen

Onze lessen, Workouts en Fitness

Check hieronder de lessen en mogelijkheden die wij hebben op de club. Klik op de afbeelding om een impressievideo te starten.

Wil jij een keer een les meedoen of trainen in de fitness?

Met motiverende muziek en onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs werk je op je eigen niveau aan je conditie. Spinning® is de ideale cardio workout om te doen naast je training in de fitness.

Voel die spieren branden! Met behulp van gewichten pak je je hele lichaam aan. Laat je opzwepen door de muziek en wordt snel strakker en sterker!

Pilates is de manier om meer kracht, lenigheid en stabiliteit op te bouwen waardoor de belastbaarheid van je lichaam toeneemt. Wil jij je rugklachten verminderen? Dan is Pilates bij LWXL de oplossing

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op Latin en wereldmuziek zoals Salsa, Merengue en Reggaeton. Zumba is leuk, makkelijk en effectief. Bekijk nu de video, dan weet je meteen wat we bedoelen!

De FitGirlLounge is een trainingsruimte speciaal voor vrouwen, met onder andere meer mogelijkheden om billen en benen te trainen. In de FitGirlLounge kun je rustig en ongestoord sporten, of het nu gaat om kracht- of conditietraining.

In onze Bootcamp trainingen staan behendigheid, snelheid en kracht centraal in. Duw, trek, stoot, spring, gooi, til en geef net dat beetje meer! Uiteraard onder begeleiding van een trainer zodat jij weet dat je goed traint.

LWXL Body&Mind

LWXL Fitness

LWXL ROW

LWXL KidsCorner

LWXL Milon

LWXL Wellness